تشخیص بلاک شدن در واتس اپ

تشخیص بلاک شدن در واتس اپ

افرادی که در شبکه های اجتماعی در حال فعالیت هستند برخی از مواقع با پیغام بلاک شدن مواجه می شوند که بررسی این پیغام در واتس اپ نیازمند اطلاعات بیشتر است.

بلاک شدن در هر شبکه اجتماعی که رخ دهد بدین معنا خواهد بود که دیگر شما نمی توانید از آن شبکه اجتماعی دیدن کنید و به دوستان خود پیام دهید یا پست های آنها را لایک کنید. در خصوص واتس اپ هم تقریبا چنین رخدادی وجود دارد و شما نمی توانید در این شبکه اجتماعی بزرگ که تعداد زیادی کاربر هم دارد اطلاعات کافی را در دست داشته باشید. اما برخی از مواقع ممکن است که شما ندانید بلاک شدید در حالی که در واقعیت واتس اپ شما را بلاک کرده ، برای بررسی این موارد می توانید با ما همراه باشید.

تشخیص بلاک شدن در واتس اپ

برخی از مواقع هم شاید این موضوع برای شما اتفاق افتاده باشد که دوست دارید تا فردی که برای چندمین بار برای شما مزاحمتی ایجاد کرده را پاک کنید و دیگر پیام های او را نبینید ، بر همین اساس می توان گفت که راهکارهای مختلفی برای بلاک شدن فرد مورد نظر شما وجود دارد که شاید او هم نتواند متوجه این کار شود اما در نهایت می تواند به این نتیجه برسد که دیگر دیدن اکانت شما امکان پذیر نیست. او این تصور را دارد که شما به صورت کلی از اینستاگرام خداحافظی کرده اید در حالی که اینگونه نیست.

یکی از بدی هایی که در رابطه با بلاک شدن در خصوص واتس اپ می توانیم به آن اشاره کنیم اعلام نکردن این رخداد توسط صداهای خاص برنامه یا پیام های مربوط به آن است. در صورتی که فرد بلک شود به هیچ عنوان نمی تواند به شرایط قبلی خود باز گردد ، این در حالی است که می توانیم بگوییم بلاک شکن هایی هم اخیرا در رابطه با واتس اپ و سایر شبکه ها وجود دارند که شاید بتوانند این شرایط را برهم زنند و این شبکه را به آسانی راه اندازی نمایند.

تشخیص بلاک شدن در واتس اپ

از علائمی  که می توانید به بلاک شدن خود شک داشته باشید در رابطه با تغییر کردن تصویر مربوط به پروفایل شما خواهد بود که پس از بلاک شدن دیده نمی شود. همچنین ساعت های مربوط به دیدن و علاوه بر آن استتوس های گذاشته شده قابل مشاهده نخواهد بود. پیام ها ارسال نمی شوند. از هیچ طریقی حتی دادن پیام صوتی هم نمی توانید با این فرد ارتباطی را برقرار نمایید.

بیشتر بخوانید :  تبدیل گوشی همراه به یک موس کارآمد

 برای آنکه از این وضعیت مربوط به بلاک شدن به صورت کامل خارج شوید می توانید اکانت مربوط به خود را به صورت کامل پاک کنید. بر همین اساس باید به قسمت برنامه های خود بروید و واتس اپ را بیابید ، در نهایت بر روی سه نقطه ای که می بیند بزنید تا از قسمت تنظیمات به اکانت بروید و در نهایت بر روی پاک شدن اکانت خود نیز ضربه بزنید . در این صورت اکانت شما پاک می شود.

گوشی باید از نوع کار کند بنابراین می توانید آن را خاموش و روشن کنید یا اینکه ری استارت را برای آن انجام دهید. دوباره می توانید برنامه را دانلود کرده و در نهایت از آن استفاده کنید.

نظر شما درباره تشخیص بلاک شدن در واتس اپ چیست؟ نظر خود را با ما به اشتراک بزارید.